tiistai 28. toukokuuta 2019

Onnen ja Runsauden Joogaa"Maapallo laulaa vihreää ja kultaista laulua
huimaaviin taivaisiin
ja taivas säteilee takaisin valaisevan vastauksensa,
joka kultaa kaiken elämän auringonpaisteen loistolla.

Kukaan ei voi laskea vesipisaroita meressä
ja Jumalan ruohonkorret nurmikolla ovat lukemattomat.

Todellisuus on yltäkylläinen, suunnatoman suuri ja ääretön,
se on rajattoman Luojan päättymätöntä antamista.
Puutetta ei ole. Niukkuus on valhe."

-Siri Kirpal Kaur Khalsa-

Kevät on elämän puhkeamista runsauden kukkaan. Luonto ympärillämme suorastaan tursuaa elämän voimaa, vihreyttä ja vaurautta. Tähän aikaan vuodesta, kesän kynnyksellä, sitä muistaa miten rikasta elämä todella on, ja miten ihmeellinen on sen luomisvoima!! Kaikkialla on kaunista, vehreää ja elävää.

Joogisesta näkökulmasta runsaus on mielen, kehon ja sielun välistä tasapainoa. Se on kykyä luottaa Universumin kannatteluun kaikessa. Se on Korkeimman jalkoihin antautumista
Runsaus on omien, ja toisten, tarpeiden tunnistamista ja täyttymystä. Se on rahan ja tavaroiden vapaata virtaa, takertumattomuutta. 

Runsautta on tunnustaa oma arvonsa, ja osoittaa itsensä arvostamista. Antaa tunteiden virrata läpi, elää omasta voimastaan ja voimistaa toisia. 

Runsaudessa elävä ihminen on avokätinen, avosydäminen ja luottavainen. Hän on intuitiivinen ja luova. Runsaus on tila, jossa rukouksiisi vastataan, se on inspiroivaa ja kohottavaa

Runsaus koskettaa sydäntämme ja sieluamme. Se puhuttelee meitä tavalla, jota et voi olla noteeraamatta. Runsaudessa elävä ihminen täyttää elämänkohtalonsa. Hänellä on kaikki, mitä elämäntehtävän täyttämiseen tarvitaan, ja hän tietää sen.


Yogi Bhajan sanoo: ”Runsaudella elävällä ihmisellä on tietyt ominaisuudet. Tälle ihmiselle rikkaus ei sinänsä ole peruspäämäärä. Rikkaus tulee silti. Runsaudessa elävä ihminen ei kerää rikkautta, vaan rikkauksien rikkautta. Runsaudessa elävä ihminen luo ja toteuttaa itseään olosuhteista riippumatta. He toimivat häiriintymättömässä tasapainossa kaikkien paineiden ja vajavuuksien läpi. Tällaiset henkilöt eivät käy vaihtokauppaa luoteensa tai identiteettinsä arvomaailmalla saadakseen hetkellistä etua. He muistavat aina äärettömyyden läsnäolon ja mahdollisuudet jokaisessa henkilössä. He vaalivat kestävyyttä, omistautumista ja tietoisuutta. Sellaiselle henkilölle runsaus on yhtä luonnollista kuin hengittäminen, yhtä rajatonta kuin mieli, ja yhtä välitöntä kuin tämä hetki.”RUNSAUS ON MEIDÄN JOKAISEN OIKEUS.

💝Mia 

Käyttämäni lähde ja lisää runsauden joogasta voit lukea kirjasta Onnen ja Runsauden Joogaa (Siri Kirpal Kaur Khalsa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viisi keinoa syventää itsetuntemusta

VIISI KEINOA SYVENTÄÄ ITSETUNTEMUSTA Itsetuntemustaan ja yhteyttä itseensä voi syventää monilla tavoilla, kuten vaikkapa istumalla ...